Preview Mode Links will not work in preview mode

Jul 13, 2018

Nita Silverspjuth intervjuar Pontus Cornelius, VD Ernströmgruppen. Världsvan supersäljare som tidigt blev driven VD och duktig på att skapa resultat. Lyssna till hur Ledarskapet gör skillnad!

Vad tycker Nita var intressant:

  • 1. Att sälja in en dröm inte produkten/tjänsten i sig.
  • 2. Ledarskapsmodellen är ett...


Jun 4, 2018

Nita Silverspjuth samtalar med Karin Kronstam om ledarskap och värderingsstyrda bolag. 

Karins fantastiska bakgrund och erfarenhet gör att hon vet vad hon pratar om när det gäller bland annat kultur, ledarskap och värderingar. Karin delar med sig av sitt humana tänk och vilket arbete som ligger bakom att skapa ett...


Planerad intervju med Gunilla Rittgård

May 11, 2018

På grund av ett tekniskt fel, så blev inte hela samtalet med Gunilla Rittgård (VD, Mediq Sverige AB), inspelat den 27 april. Nita Silverspjuth har planerat in att göra en ny intervju med Gunilla Rittgård om några månader.

I egenskap av min roll som poddradioproducent, så ber jag om ursäkt till er som har sett...


Apr 10, 2018

Nita har ett unikt och spännande ledarskaps samtal med Jan-Åke Jonsson, före detta VD SAAB Automobil, om att aldrig vika sig, utan istället vara uthållig i med och motgång.

Jan-Åke delar med sig om att vara trygg i själv som framgångsnyckel och vad han är riktigt stolt över. Övertygande och starkt talar han...


Feb 27, 2018

Nita samtalar med Jaak Murro, Casino Cosmopols General Manager i Göteborg sedan 10 år.

I en omsusad bransch, betygssatt som ”Very Excellent Leader”, berättar Jaak hur passionerat ledarskap kan hjälpa unga talanger framåt.   

Jaak talar om att vara sann mot sig själv och att se ledningens ansvar i att...