Preview Mode Links will not work in preview mode

Oct 31, 2021

Hur skapar du din egen success?
Nathalie Banaszak, världsmedborgare och successcoach lär oss om att vårt ”mindset” styr vår med- eller motgång.
Hur vill du leva ditt liv – din lifedesign kan göra stor skillnad.
Äg din kraft och led ditt liv på det sätt du önskar.

För mer information innan du väljer att...


Sep 29, 2021

Tommy Ivarsson, entreprenör och företagare som driver Jontefonden och Tillväxtakademin bjuder på inre tankar och funderingar kring självledarskap.

Sommarvärd i P1 2017 och vintervärd 2018 samt författare till boken Hudlös - En berättelse om livsmod. Med en stor portion erfarenhet av kriser delar Tommy, vad han...


Jun 30, 2021

Elisabeth Wimarson, fd chef och vd, numera terapeut med ett holistisk perspektiv ger oss strukturerade modeller för känslor och tankar kring vår inre ledare. Ett poddavsnitt som går lite mer på djupet med vad som bor i oss.

Hur kan vi göra för att gå från ytterlighet till innerlighet när livet skaver? På...


May 28, 2021

Vi fortsätter resan med lärdomar om självledarskap och i detta självutlämnande poddavsnitt bjuder Joacim Nordh på sina tankar och känslor i ämnet.

Joacim jonglerar livet med karriären som ordförande i ÖIS (Örgryte Idrottssällskap) och som vd på Svenska Rörgrossistföreningen. Han berättar om personliga...


Apr 16, 2021

Kom närmre!

Socialt samspel och vad har det med självledarskap att göra? Något provocerande i dessa pandemitider är uppmaningen att komma närmre men vi mår bra av beröring och det finns hälsorisker med att inte ta i varandra.
Helena Backlund Wasling är hjärnforskare och studerar människans beröringssinne...